Tamwood Language Centres Canada

Learn English. Expand your World

Tamwood

Ukoliko za cilj imate stručno usavršavanje ,učenje engleskog jezika ili boravak u letnjem ili zimskom kampu u Americi i Kanadi  , Tamwood i  Experience su tu da vam u tome pomognu . Bilo da želite neverovatna životna iskustva na nezaboravnim destinacijama, , ili da ubrzate svoju buduću karijeru, Tamwood pomaže u ostvarenju vaših snova.

Tamwood vam nudi niz programa obrazovanja, odmora, kao i ostale usluge i podršku kako biste naučili nove veštine, proširili postojeće sposobnosti, otkrili talente koje možda još uvek niste i zauvek promenili život u smeru u kom želite.

 

Tamwood Language Centres

Kuda god da vas vodi životni put, dobro znanje engleskog jezika učiniće ga lakšim. Tamwood metodu učenja engleskog jezika izvode prvoklasni učitelji koji prilagođavaju program učenja vašem znanju i potrebama. Programi su podeljeni u tri gupe: engleski kao strani jezik, priprema engleskog jezika za polaganje ispita i engleski jezik za izgradnju karijere.

Škole jezika smeštene su tri kanadska grada tako da je izbor na vama, želite li da učite engleski jezik u kanadskoj metropoli Torontu, želite li spoj uživanja u prirodi i velikom gradu kao što je Vancouveru ili u gradu Whistleru koji vam uz učenje jezika može pružiti skijanje, snowboard i slične aktivnosti.

ENGLISH FOR LIFE EXPERIENCE

ENGLISH FOR EDUCATION EXAMS

ENGLISH FOR CAREER SUCCESS

 

Više o Tamwood školama jezika možete pročitati OVDE.

Ostali programi:

Zakažite besplatne konsultacije: