Engleska – City football school

Engleska – City football school

U domovini fudbala, u gradu dva divovska kluba pruža ti se mogućnost da budeš deo velike fudbalske porodice iz celog svijeta u sklopu programa Learn English Playing Beautful Footbal u Mančesteru!

City Football Languge School je sjajan dvonedeljni letnji program fudbala i engleskog jezika namenjen mladim igračima od 9 do 17 godina koji se odvija u City Football Academy, domu Manchester Cityja.

Program je jedinstveno dizajniran od strane City Football Schools i nudi neprocenjivo iskustvo mladim igračima i autentičan uvid u svet profesionalnog fudbala s naglaskom na poboljšanju sportskih i komunikativnih veština, i obuhvata  niz interaktivnih aktivnosti.

Što dobijaš programom?

Svakodnevne najsavremenije treninge prema principima gradske fudbalskee akademije, fantastičnog mesta gde trenira prvi tim Manchester Cityja, ženski tim kao i mlađi timovi.

Inovativni nastavni program fudbala i engleskog jezika koji se fokusira na  učenje kako na terenu tako i izvan terena, s uvidom u ključna područja profesionalnog fudbalskog života.

Program je akreditiran od strane Britanskog nacionalnog veća 2015. godine s ciljem osiguranja visokog kvaliteta učenja jezika.

Programi

 Programi su podeljeni u 3 grupe :

  • Boys programme (za dečake uzrasta od 12 do 17 godina)
  • Girls programme (za devojčice uzrasta od 12 do 17 godina)
  •  Juniors programme (mešovita grupa uzrasta od 9 do 11 godina).

Dvonedeljni program fudbala i engleskog jezika uključuje 30 sati fudbalskih treninga pod vođstvom trenera gradskih fudbalskih škola (3 sata dnevno) i 30 sati engleskog jezika koje drže profesori engleskog jezika  (3 dnevno).

Kroz ovaj uzbudljivo isplaniran program, igrači će proći dvonedeljni put kroz svet različitih fudbalskih profesija, uvežbavati i upoznati se sa mogućim situacijama u stvarnom svetu profesionalnih igrača, menadžera, analitičara i novinara koji koriste savremene interaktivne tehnnike.

Program uključuje i : vikend ekskurzije, opremu kluba, stručni obilazak stadiona Etihad i Nacionalnog fudbalskog muzeja, jednokreventni smeštaj, hranu, dnevni prevoz do stadiona,redovne večernje aktivnosti, sav materijal koji je neohodan za kurs engleskoga jezika, akademski izveštaj, upotrebu perionica odeće i certifikat na kraju programa

Programi počinju 2., 16. i 30. jula 2017. i traju dve nedelje.

Cena programa :2695 £ + 60£ prijava na program

Zakažite besplatne konsultacije :