Global Village English Center Kanada

Global Village English Centar

 

Zašto Global Village?

Ovaj centar za učenje engleskog smešten je na četiri lokacije u Kanadi (Toronto, Vancouver, Victoria, Calgary) i na Havajima! Osnovna filozofija u učenju jezika ovde je – ozbiljno učenje, ozbiljna zabava! Druga specifičnost programa jeste 100% englesko okruženje.  Program takođe uključuje i veliki raspon kvalitetnih mogućnosti smeštaja tokom boravka u Kanadi i najmanje 20 uzbudljivih aktivnosti tokom boravka u gradu u kojem pohađate kurs. Uz učenje engleskog jezika polaznici se podstiču na učešće u raznim aktivnostima u cilju poboljšanja svojih jezičkih sposobnosti. Bilo da ste početnik ili spadate u naprednu grupu engleskih govornika ovaj sjajan kurs će vam dati veštine i samopouzdanje nužne da dosegnete sledeći stepen znanja.

Pripremni kursevi

Ovi intenzivni kursevi pripremaju vas za različite ispite koji su priznati širom sveta. Visoko kvalifikovano osoblje posvećeno je da vam pomogneda  postignete rezultat koji vam je potreban za vaš sertifikat i napredak u znanju englekog jezika.

English for academics

Ovaj program vam pomaže da se pripremite za studije na engleskom i poboljšavanjem vašeg nivoa poznavanja kako pravopisa i čitanja tako i konverzacijskih sposobnosti na engelskom jeziku omogućava vam da svoje znanje jezika dovedete do visokog nivoa.

Dodatni programi

Pathways, IELTS, Cambridge, Business English, English +, Junior Programs, Group Tours

Upisi na kurseve mogući su tokom cele godine, a možete odabrati i standardni program (8 sati nedeljno), intensive (20 sati nedeljno) ili super intensive (25 sati nedeljno).

Smeštaj

Želiš li boraviš u porodici koja govori engleski?

Global Village preporučuje i osigurava uslugu smeštaja u kanadskim porodicama. GV Homestay pruža sigurano i prijateljsko okruženje za polaznike, dajući vam priliku da iskusite i uživate u lokalnoj kulturi. Takav tip smeštaja uključuje privatnu sobu s krevetom, upotrebu kuhinje, mogućnost odlaska na izlete vikendom sa porodicom i transfer sa aerodroma.

Osim toga dostupan je i smeštaj u apartmanima, hotelima, stanovima ili hostelima.

Dodatne aktivnosti tokom trajanja kursa

Kao deo ove usluge polaznicima je na raspolaganju najmanje 20 uzbudljivih i istinski nezaboravnih aktivnosti svakog meseca kako bi doživeli lokaciju na kojoj se nalazite u punom smislu. Na Havajima možete učiti da svirate ukulele, u Calgaryju snowbording ili ići na rafting, u Torontu posetiti Niagarine vodopade, učestvovati u brodskim trkama u Vancouveru…

Zakažite besplatne konsultacije: