GSMB- Graduate School of Management Barcelona

GSM Barcelona

Graduate School of Management Barcelona posvećen je u potpunosti tome da svojim studentima ponudi širok spektar profesionalnih akademski orjentisanih diploma  u oblasti menadžmenta i biznisa.

Suština svih GSMB programa jeste priprema mladih ljudi za poslovanje u modernom i veoma zahtevnom svetu biznisa, što podrazumeva potpuno razumevanje kompleksnih socijalnih i finansijskih procesa savremenog globalnog društva i načina poslovanja.

Karijerni centar fakulteta ,uzimajući u obzir kako želje i ambicije studenata tako i svakodnevne prilike u svetu poslovanja   na usluzi je studentima pri planiranju daljih profesionalnih koraka.

Praktično iskustvo i stručne prakse predstavljaju najbolji model učenja i obuke studenata i obavezan su deo svih programa na ovom fakultetu.

Studentima se pruža prilika da odaberu jednu od ponuđenih šema programa obrazovanja  :

Šema 1

Hotel Management , Management in Hospitality

Work Experience program

Ukupno trajanje Studije Internship Studije+Internship
Advanced Diploma 10-12 meseci 2 meseca 6 meseci 4 meseca
Posgraduate Diploma 10-12 meseci 2 meseca 6 meseci 4 meseca
Master Diploma 12 + 6 meseci 2 meseca 6 meseci 4 meseca

 

Work Experience program koji je namenjen studentima i mladim profesionalcima,od 18 do 30 godina, koji žele da steknu radno iskustvo u oblasti hotelijerstva.

Internship

Svi  internshipovi u okviru programa predstavljaju plaćene stručne prakse u nekom od 500 partnerskih hotela, restorana, spa i wellness centara širom Španije.

 

Šema 2

General Management , International  Marketing,  Global Business, International Finance, Management & HR in New Business Models…

Edukativni i praktični deo programa realizuju se u Barseloni i postoje tri vrste diploma:

Ukupno trajanje Studije Intership
Advanced Diploma 10-12 meseci 6 meseci 6 meseci
Postgraduate Diploma 10-12 meseci 6 meseci 6 meseci
Master Diploma /MBA* 18 meseci 12 meseci 6 meseci

 

Tokom studija , studentima se omogućava da kroz intership rade 20h nedeljno dok nakon prestanka predavanja radon vreme jeste 40h nedeljno. Početne plate tokom intershipa su 400-600€ pri čemu se taj iznos nakon 3 meseca uvećava za 30-50%. Poslodavci su dužni da studentima , u toku perioda sa punim radnim vremenom, plate prevoz i troškove hrane.

MBA* – Master in Business Administration and Marketing. Digital Era

 

Internship

Svi  internshipovi u okviru programa predstavljaju plaćene stručne prakse u nekoj od brojnih internacionalnih kompanija partnerskih kompanija u Barseloni  i to iz  sledećih oblasti:

Marketing, PR, Prodaja, Biznis, Prava, Socijalni rad, Administracija, Hotelijerstvo, IT, HR,Računovodstvo, Finansije/Ekonomija , Konsalting i inženjerstvo, Hemijski i bio sektor, Turizam, Restoraterstvo, Komunikacije/TV/Radio, Prodaja i biznis u modnoj industriji

 

Ostali programi

Letnji kampovi –   2017-   Study and Research Intership Summer School

 

Smeštaj

Tokom trajanja studija pruža studentima se pruža prilika da žive u zajedničkim stanovima sa drugim studentima ili samostalno pri čijim pronalaženju im fakultet pruža punu pomoć i podršku dok je prosečna cena smeštaja u Barseloni 300-450€ mesečno.

Tokom trajanja internshipa , smeštaj je besplatan pri čemu je poslodavac u obavezi da studentu pored smeštaja obezbedi i svakodnevne obroke.

 

Stipendije

Studenti GSM Barcelona imaju mogućnost dobijanja Saint Diodor stipendija koje mogu pokrivati od 10 do 70 % ukupnih troškova školarine. Za samo apliciranje neophodno je da je student prihvaćen na fakultet kao i esej u kom se objašnjavaju razlozi aplikacije i sve lične osobine i dostignuća za koja student smatra da su relevantna i mogu ga izdvajati od ostatka generacije.

Više o GSM Barcelona možete pročitati OVDE.

Zakažite besplatne konsultacije