Häme University of Applied Sciences (HAMK Hämeenlinna)

Zanima li te studiranje u zemlji koja ima najbolji obrazovni sistem na svetu?
Ako je odgovor "DA" , imamo ono što tražite – Finska!

Häme University of Applied Sciences (HAMK Hämeenlinna)

HAMK je fakultet primjenjenih znanosti koji nudi profesionalno usmjereno visoko obrazovanje temeljeno na bliskim vezama s radnim okruženjem.

Fakultet Häme (HAMK) poziva vas da budete deo studentske zajednice koju čini oko 7.000 studenata iz 60 zemalja u 7 studentskih kampusa. HAMK vam nudi visoki kvalitet obrazovanja i istraživanja u sklopu 4 studijska programa na preddiplomskoj i jednim programom na diplomskoj :

 

Građevinski inženjer (BA)

Inženjer elektrotehnike i automatizacije (BA)

Inženjer mašinstva i proizvodne tehnologije (BA)

Studije međunarodnog poslovanja (BA)

Business management i preduzetništvo (MA)

 

Svi navedeni programi ostvaruju se u potpunosti na engleskom jeziku i namenjeni su studentima iz svih krajeva sveta koji svoju profesionalnu karijeru žele da započnu u Finskoj. HAMK je specifičan po snažno razvijenoj međunarodnoj mreži koja je na raspolaganju studentima u punoj razmeni mogućnosti iz svih studijskih područja kako bi se povećala njihova profesionalna i akademska stručnost. Studentima su dostune moderne učionice, laboratorije kao i knjige . Takođe, studentima su na raspolaganju mnogi online i letnji kursevi, kao i studentski tim za podršku koji će sa vama raditi na treninzima i pripremama za lakši dolazak do posla iz snova.

 

Prijave za upis na fakultet

Godišnje postoje dva roka za prijave za studije u Finskoj. Prvi je zimski, u januaru, a drugi prolećni od 15. oktobra do 5. aprila.

Tokom celog procesa prijave na studije u Finskoj možeš računati na sjajan tim mladih lidera koji imaju radog iskustva u svim oblastima obrazovanja. Od nastavnika i stručnjaka u osnovnoj i srednjoj školi, do fakulteta… Oni će te pripremiti i voditi kroz ceo poces – od odabira do upisa na željeni fakultet. Cena priprema  upisa je 500€, s tim da je trenutno u toku akcija od 50% popusta na naše usluge.

 

Cenu s popustom u iznosu od 250€ plaćaš u dve rate, 125€ plaćaš prilikom prijave što uključuje pripremu i prevod dokumentacije na engleski jezik, polaganje testa iz engleskog jezika, pomoć, savetovanje i pripremu intervjua, pisanje motivacionog pisma, kao i sve druge savete i znanja koja su ti potrebna da stigneš do Finske. Drugi deo iznosa od 250€ plaćaš kada se upišeš na željene studije.

 

Studenti iz ne EU zemalja

Finski univerziteti  nude različite opcije stipendiranja nadarenih studenata izvan EU. Stipendije se najčešće temelje na uspehu u školi, a mogu u potpunosti ili delimično pokriti troškove školarine, u obliku kasnijeg povraćaja troškova školarine itd.

Više o univerzitetu možete pročitati OVDE.

Zakažite besplatne konsultacije: