Online i uživo časovi engleskog jezika

“Speak a new language so that the world will be a new world”

Engleski jezik, koji se po globalnoj rasprostanjenosti svojih govornika nalazi na 2 mestu na svetu  , veoma često se opisuje kao „jezik mogućnosti i prilika“.

Upravo ovaj jezik predstavlja najdominantniji jezik modernog poslovanja i govori se u više zemalja na svetu nego bilo koji drugi jezik, dok se u čak 53 države nalazi na listi zvaničnih jezika.

Poznavanje engleskog jezika pruža vam brojne mogućnosti i pomaže pri rušenju različitih barijera, upoznavanju novih kultura , prijatelja i veoma često može doprineti vašem poslovnom napretku.

Mi smo tu da vam pomognemo da engleski jezik savladate lako kroz interaktivne časove sa našim profesorima ,  dok je na vama da odlučite da li časove želite da pohađate uživo u nekoj od naših kancelarija u Beogradu i Novom Sadu ili da jezik savladate uz online nastavu ,iz topline svog doma.

 

 

Uživo časovi :

A1 , A2 i B1 nivoi

B2 i C1 nivo – Uskoro !

Kancelarije :

Beograd – Kneza Miloša 57/44

Novi Sad – Augusta Cesarca 18

Za održavanje online časova koristimo posebnu online platformu čija je namena upravo održavanje interaktivnih časova i pruža vam mogućnost da jasno vidite i čujete profesora, pišete na tabli i aktivno učestvujete u samim časovima.

A1, A2, B1 nivoi

B2 i C1nivo- Uskoro !

A1 nivo – 80 časova  (nedeljno: 3 x dvočas) – 99 € u 3 mesečne rate po 33 €

A2 nivo – 80 časova (nedeljno: 3 x dvočas) – 99 € u 3 mesečne rate po 33 €

B1 nivo – 96 časova (nedeljno: 3 x dvočas) – 132 € u 4 mesečne rate po 33 €

Kontaktirajte nas za više informacija: