Tamwood International College

Do More. Learn More. BE MORE!

Ukoliko za cilj imate stručno usavršavanje ,učenje engleskog jezika ili boravak u letnjem ili zimskom kampu u Americi i Kanadi  , Tamwood i  Experience su tu da vam u tome pomognu . Bilo da želite neverovatna životna iskustva na nezaboravnim destinacijama, , ili da ubrzate svoju buduću karijeru, Tamwood pomaže u ostvarenju vaših snova.

Tamwood vam nudi niz programa obrazovanja, odmora, kao i ostale usluge i podršku kako biste naučili nove veštine, proširili postojeće sposobnosti, otkrili talente koje možda još uvek niste i zauvek promenili život u smeru u kom želite.

Programi stručnog usavršavanja

WORK AND STUDY

 

Ukoliko želite da otkrijete mogućnosti za usavršavanje u oblasti turizma i hotelijerstva, Kanada i Tamwood su pravo mesto za početak razvoja vaše karijere. Putujte i radite bilo gde u svetu tako što ćete postati visoko kvalifikovani u ovim oblastima. Turizam i hotelijerstvo su oblasti koje se razvijaju iz dana u dan, a poslodavci cene kandidate koji imaju dobru obuku i međunarodno radno iskustvo.

92% poslodavaca danas tvrdi da današnji kandidati za posao nemaju najvažnije osobine potrebne za njihovo radno mesto, kao što su tolerancija, samopouzdanje, veštine rešavanja problema, znatiželja, poznavanje sopstvenih snaga i slabosti i odlučnost (izvor: Erasmus studija utjecaja 2014.). Tamwood programi se planiraju uz savetovanje sa firmama iz savremenog poslovnog sektora i poslodavcima koji doprinose dizajnu studijskih programa kako bi studenti razvili veštine koje poslodavci traže. Svi nastavnici i predavači imaju veliko iskustvo u industriji.

Kada se nažete u učionici Tamwood centra, doživećete drugačiju vrstu nastave koja se može opisati samo kao inspirativna i stvarna! Važno je naglasiti da programi obuke sadrže puno prakse u cilju sticanja radnog iskustva u poznatim kanadskim hotelijerskim i ugostiteljskim objektima.

Global startup school

Ukoliko želite da postanete preduzetnik ,pokrenete sopstvenog startupa ili radite u velikoj korporaciji, ovaj program je namenjen upravo vama.

Programi se dele na tri tipa:

Applied Diploma in Innovation and Entrepreneurship (46 do 56 nedelja)

Kroz ovaj praktičan program ćete dobiti priliku da učite od iskusnih preduzetnika, menadžera i stručnjaka pre svega o tome kako stvoriti i razvijati poslovnu ideju! Program podrazumeva razvoj veština i znanja potrebnih za pokretanje i vođenje uspešnog poslovanja. Takođe, program se temelji na usavršavanju inovacija i poslovnih ideja, izgradnji strategije, operacije, prodaje i marketinga, finansijskog upravljanja i komunikacije u zakonima stvarnog poslovnog svijeta.

 

Applied Certificate in Marketing for Business and Product Startups (31 nedelja)

Raditi u marketingu ili kao prodajni menadžer u pokretanju i lansiranju novih proizvoda za mnoge predstavlja posao iz snova. Tokom ovog programa stvaraćete proizvod ili uslugu ispočetka kroz sve korake marketinškog procesa u stvarnim poslovnim uslovima, uključujući otkrivanje klijenata, istraživanje, promociju, dizajn proizvoda i upravljanje brendom

.

Applied Certificate in Management for Business and Product Startups (37 nedelja)

Ovaj program vam omogućava da naučite više o upravljanju projektima i vođenje tima tokom razvoja novog proizvoda i lansiranja usluge u okviru velike kompanije.  Kroz program ćete naučiti kako se upravlja kompanijama, finansijama i ljudskim resursima kako bi imali priliku da testirate održivost svojih poslovnih ideja u realnom svetu modernog poslovanja.

Više informacija o Tamwood Careers možete videti OVDE

Ostali programi :

Zakažite besplatne konsultacije: