O nama

Dragi studenti,

Agencija Experience je razvila dinamičnu studentsku platformu čiji je osnovni cilj da pomogne svima vama koji pokušavate da pronađete odgovarajući fakultet i studije u inostranstvu. Mladima se pruža prilika za sticanjem novih znanja i iskustava, kao i usavršavanje u profesionalnim veštinama i karakteristikama učešćem na različitim programima razmene, specijalizovanim treninzima i stručnim praksama. Pronalazak i izbor studijskog programa i odredišta, kao i proces prijave predstavljaju veliki izazov za koji je neophodno znanje i prethodno iskustvo sa procedurama i potrebnom dokumentacijom. Naš tim potpuno razume težinu zadatka koji se nalazi pred vama. U višegodišnjem poslovanju agencija Experience je ostvarila brojne saradnje i kreirala programe koji ceo proces čine jednostavnijim, a vaše ciljeve ostvarivim.

Bez obzira na naše iskustvo i hiljade zadovoljnih studenata koji su učestvovali u različitim programima stručnog usavršavanja, edukacije i programima kulturološke razmene, na šta smo neizmerno ponosni, uvek smo spremni da saslušamo vaše želje, potrebe, iskustva, inovativne ideje, komentare ili predloge koje možete ostaviti na fan stranici ili mejlu.

Experience tim čini 30 mladih lidera s bogatim profesionalnim i životnim iskustvom koji su učestvovali na svim našim programima. Okupila ih je ista ideja i potreba – upoznati sebe i svet oko sebe. Svi oni prepoznali su i iskoristili svoje prilike i upustili se u avanturu. Sada je vreme za vaše odluke.

Svet čeka na vas!

Vaš Experience tim